Mjuzikl Kralj lavova

Mjuzikl “Kralj lavova“ zasnovan na istoimenom filmu, donosi priču o dolasku novog života, odrastanju, upoznavanja sveta oko sebe, hrabrosti i veštini koju lav želi da prenese na svog malog lava. Kroz činove, balerine „Studija M“ iz Valjeva predstavile su svaki deo života.

Mjuzikl Kralj lavova

Mjuzikl počinje sa numerom “Krug života” koja govori da smo svi povezani. Odrastanje, radoznalost i igra su sastavni deo života. Radoznalost malog lava je bila opasna po njega, ali uz podršku oca, mali lav je uspeo da shvati da je potrebno mnogo vremena kako bi postao hrabar i pravi lav. U koreografijama je na slikovit način prikazano da i kada smo uplašeni, treba da budemo jači od toga.

Mjuzikl Kralj lavova

Kroz ples, muziku i glumu predstavljeno je 14 činova, a balerine baletskog „Studija M“ prenele su divne poruke koje su sastavni deo svakog čoveka.

Mjuzikl Kralj lavova

U prepunoj sali valjevskog Centra za kulturu, mjuzikl je prvi put izveden pred valjevskom publikom. Mjuzikl je namenjen svim uzrastima, te su mališani i njihovi roditelji sa oduševljenjem uživali u 45 minuta interesantnog programa.

Mjuzikl Kralj lavova

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.