Nagradni Foto konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

Nagradni Foto konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na temu – “Najlepše slike Valjevskih planina: Povlena, Maljena, Magleša, Medvednika i Jablanika.”

Klub Ars Nova, Udruženje za zaštitu, razvoj i promociju valjevskih planina, Udruženje za razvoj turima i zaštitu prirode “Taorska vrela” i Turistička organizacija Valjevo   raspisuju FOTO KONKURSA za učenike osnovnih i srednjih škola.

 

Ovaj foto konkurs podeljen je u dve kategorije. Prvu kategoriju čine učenici  osnovnih škola, a drugu kategoriju učenici srednjih škola.

Svaka fotografija mora odgovarati temi konkursa, da bude u JPG formatu. Pored toga, svaka fotografija mora da bude potpisana imenom i prezimenom učenika, razredom, školom i imenom nastavnika.

Izbor fotografija će se vršiti na sledeći način:

  • Originalnost,
  • Pristupačnost fotografiji,
  • Kvalitet sadržaja same fotografije

Zainteresovani učenici mogu slati svoje radove koji su nastali tokom 2019. godine.Fotografije se šalju na adresu: [email protected] do 22. novembra 2019. godine.

Žiri Za Fotokonkurs je u sastavu:

  • mr Vojislav Jovanović, fotograf,
  • Marija Đurić, istoričar umetnosti,
  • Milan Marković, fotograf,
  • Miroslav Milovanović, Agencija As media .

Najbolji radovi biće nagrađeni i predstavljeni u kalendaru za 2020. godinu.Po završetku konkursa biće organizovana Izložba nagrađenih radova.

Kontakt osoba Aleksa Savić – 064/511-82-77

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.