Nastavak akcije besplatnih preventivnih pregleda u valjevskoj bolnici

U Opštoj bolnici Valjevo, u nedelju, 25. marta, od 8 do 16 časova, biće sprovedena još jedna u nizu Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju je Ministarstvo zdravlja pokrenulo u septembru prošle godine.

Zbog ograničenih tehničkih mogućnosti i trenutne epidemiološke situacije, ovonedeljna akcija biće usmerena prevashodno na lica bez zdravstvenog osiguranja, jer je tog dana od 8 do 16 časova prilika da oni potpuno besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

U Opštoj bolnici Valjevo, u nedelju će biti rađeni sledeći pregledi, pre svega, licima bez zdravstvenog osiguranja:
– Eho abdomena
– Pregled melanoma (mladeža) dermoskopom

U Domu zdravlja Valjevo biće rađeni besplatni preventivni ginekološki pregledi. U ostalim domovima zdravlja Kolubarskog okruga pregledi će se obavljati u skladu sa kadrovskim i tehničkim kapacitetima ustanova primarne zdravstvene zaštite.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.