Nastavlja se vakcinacija Mioničana, Janković pozvao građane da se vakcinišu

Dom zdravlja Mionica nastavlja vakcinaciju nepokretnih lica. Imunizaciju na terenu sprovode lekar i medicinska sestra uz prethodno obavljen pregled. Svi ostali Mioničani mogu da se prijave putem portala elektronske uprave https://imunizacija.euprava.gov.rs/) ili na broj telefona 0800 222 334. Na raspolaganju su dovoljne količine doza i vakcinacija se odvija bez zastoja. Revakcinacija se obavlja u vremenskom periodu od 09-15 časova na vakcinalnom punktu kod laboratorije, a vakcinacija prvom dozom u vremenskom priodu od 15-20 časova na istom vakcinalnom punktu.

Opština Mionica

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković, apelovao je na građane da budu odgovorni i da se vakcinišu, jer je to jedini način da pobedimo pandemiju Kovid 19 i steknemo kolektivni imunitet.
– Kako bismo sačuvali zdravlje i vratili se u normalne tokove života, potrebno je da se vakcinišemo. Duboko verujem da smo na korak do pobede u borbi protiv korona virusa. U narednom periodu očekuju nas mnogobrojna sportska takmičenja i zbog toga, mi roditelji, bake i deke moramo se ponašati odgovorno kako bi naša deca ponovo zaigrala pred punim tribinama i pokazala svoj beskrajni talenat. Više nego ikada potrebna nam je solidarnost i odgovornost i zato apelujem na sve sugrađane da se vakcinišu i da sačuvaju sebe i svoje najdraže – rekao je Janković.
Do sada je vakcinisano 1136 građana Mionice, a revakcinu je primilo njih 853.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.