NIKAD BOLJE – NOVIH DVADESET DVA ODLIČJA ZA BICIKLISTE SPUTNJIK-MET NA DRŽAVNIM PRVENSTVIMA

Mladi takmičari BK Sputnjik-MET Valjevo, nastavili su sa dominacijom na srpskim drumovima i to osvajanjem 22. medalje na ovogodišnjim državnim prvenstvima u drumskom biciklizmu – brdsko i kriterijum.

Jedanaest medalja odvojeno je na brdskom prvenstvu koje je održano na Divčibarama. Šampioni države su kadetkinja Nikolija Kulinčević, mladja kadetkinja Mila Starčević, stariji poletac Filip Vukmir i mladji poletarac Vojin Popović. Srebrne medalje osvojili su kadet Igor Davidov, stariji poletarac Lazar Angelovski i mladji poletarci Luka Simović i Djurdja Nedeljković, dok su se na treći stepenik pobedničkog postolja popeli poletarka Natalija Kulinčević, stariji poletarac Jovan Starčević i mladji poletarac Toma Starčević.

IMG-1b6f5f07a5911efa87d6e69666ec5d0d-V

Na popodnevnom prvenstvu Srbije u kriterijumskoj vožnji ulicama Valjeva, sjajni takmičari BK Sputnjik-MET na ovom takmičenju su osvojili još 11 medalje i to 4 zlatne, 3 srebrne i 4 bronzane.

Titulama državnih prvaka okitili du se Mila Starčević, Filip Vukmir, Vojin Popović i Djurdja Nedeljković, vicešampioni su Nikolija Kulinčević i najmladji učesnici šampionata – Petar Damnjanović i Jovana Jelić.

IMG-e3a10f36c4d61683bc5bc9cc4bd5b782-V

Bronzane medalje osvojili su Igor Davidov, Lazar Angelovski, Natalija Kulinčević i Toma Starčević.

IMG-e03f28f20f7557f4f530093d6156a7b8-V

Ostalih dvadeseak takmičara BK Sputnjik-MET su se na ovim trkama plasirali izmedju četvrtog i desetog mesta čime su dokazali apsolutni dominaciju najboljeg valjevskog biciklističkog kluba u Srbiji.

Sve ovo je lepa uvertira za MTB Kup Srbije koji će se 17.09.2023. godine u organizaciji BK Sputnjik-MET održati na stazi u blizini crkve u Babinoj Luci na kojem će učestvovati svi naši najbolji takmičari, pa je ovo ujedno i poziv da naši sugrađani od 11.00 pozdrave i podrže najbolje bicikliste u zemlji.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.