Nosilac SNS liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” Branislav Nedimović posetio GO SNS Valjevo

Nosilac liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Branislav Nedimović posetio je GO SNS Valjevo. Sastanak Nedimovića sa valjevskim naprednjacima, kojem je prisustvovao i Lazar Gojković, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva, održan je bez prisustva medija, tako da vam u celosti prenosimo saopštenje za javnost. koje je ovdašnji Gradski odbor SNS poslao nakon jučerašnjeg sastanka.

Branislav Nedimović SNS Valjevo

“Danas je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu posetio Branislav Nedimović, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na parlamentarnim izborima koji će biti održani 21. juna. Prilikom posete, poštujući sve mere prevencije, uključujući socijalnu distancu, nošenje maski i rukavica, Branislava Nedimovića dočekao je Lazar Gojković, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izvorima i kandidat za gradonačelnika Valjeva kao i aktivisti Unije mladih Gradskog odbora SNS Valjevo.

Obraćajući se prisutnima, Nedimović je izrazio izuzetno zadovoljstvo, ali i zahvalnost svim Valjevcima na snazi, želji i volji koju su iskazali u borbi protiv pandemije virusa Korona, posebno ističući činjenicu da je Valjevo bilo jedno od žarišta. Naglašavajući da nije vreme za hvalospeve niti trijumfalizam ipak je Vlada Republike Srbije dobrom procenom situacije i slušajući struku, uspela da sačuva pre svega zdravlje ljudi, što i jeste bio glavni cilj.

Branislav Nedimović SNS Valjevo
Po rečima Nedimovića, sada nam predstoji još jedna bitka koju moramo dobiti, a to su izbori i na lokalnim i parlamentarnim izborima.Samo podržavajući našu listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“, podržavamo borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića za bolji život građana Republike Srbije. Ovo je po rečima Nedimovića, ekonomska borba za nova radna mesta, bolji standard svih ali i za budućnost naše dece.

Branislav Nedimović, visoki funkcioner Srpske napredne stranke dao je apsolutnu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” i kandidatu za gradonačelnika Valjeva rekavši:

“Srbiji i Valjevu su potrebni mladi ljudi, mladi ljudi baš kao što je Lazar Gojković. Mladost i energija mogu puno stvari da pokrenu, moraju pritom koristiti znanje, iskustva starijih i zato je važno da podržimo listu pod broj 1,  “Aleksandar Vučić – Za našu decu” u Valjevu i da Lazar bude jedan od najuspešnijih gradonačelnika koje je Valjevo ikada imalo”, piše u saopštenju valjevskog Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.