Novi album Jovana Maljokovića premijerno na 36. Valjevskom Jazz Festu

Poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković i Balkan Salsa bend održaće koncert 26. decembra u 21h na zvaničnom YouTube kanalu festivala Jazz Fest Valjevo. Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma “Reka života” u okviru 36. JAZZ festivala Valjevo, koji će ove godine prvi put biti održan u online formatu.

Jovan Maljoković jedan je od osnivača Valjevskog Jazz Festa i njegov je dugogodišnji umetnički direktor. Na ovogodišnjem 36. po redu festivalu publike će online moći da pogleda koncert na kojem će Maljoković i njegov bend predstaviti svoj novi album.

“Ovogodišnji Valjevo Jazz Fest održava se na jedini mogući način u ovom trenutku. Svim muzičarima jako fali direktan kontakt sa publikom, ali bolje je i ovako nego da se ne družimo uopšte. Pozivam vas da pogledate sve koncerte koje smo snimili. Verovatno ste već čuli da mi je, početkom decembra, izašao novi album “Reka života” i na ovom koncertu moj bend i ja premijerno izvodimo nekoliko pesama sa tog albuma. Nadam se da će vam se dopasti. Čuvajte se i slušajte dobru muziku”, poručio je Jovan Maljoković.ž

Jovan Maljoković

Jazz Fest Valjevo biće održan u periodu od 25. do 29. decembra, prvi put online, besplatno putem zvaničnog YouTube kanala Jazz Fest Valjevo. Svake večeri od 21 sat, tokom trajanja festivala, publika će moći da uživa u dokumentarnom filmu “Bravo, majstori!” koji će otvoriti festival, koncertima domaćih i inostranih džez bendova i specijalnoj emisiji Jazz PreventiVA. Celokupan program može se pogledati na sajtu jazzfest.rs!

Valjevski Jazz festival jedini je festival koji je u kontinuitetu održavan svake godine od svog osnivanja 1984. godine i na kojem je nastupilo skoro 1.200 muzičara i više od stotinu bendova iz zemlje i inostranstva. Ove godine pod sloganom “Jazz vakcina” podržan je od strane Ministarstva za Kulturu i informisanje i Grada Valjeva, a održava se u organizaciji Centra za kulturu Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.