OO SNS Mionica: Ne bojkotuje DS izbore, nego njih bojkotuju građani!

Nakon odluke o bojkotu predstojećih lokalnih izbora u Mionici od strane Demokratske stranke, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Srpske napredne strane Mionica. U informaciji za javnost, OO SNS Mionica bavio se “istinama i činjenicama” vezanim za ovu odluku demokrata, ističući da se radi o “izmišljenom bojkotu”. “Ne bojkotuju oni izbore, nego njih bojkotuju građani”, istiće se u saopštenju uz navode da DS nije mogla da skupi dovoljan broj potpisa za predaju liste. Saopštenje mioničkih napredanjaka prenosimo u celosti.

Opstinsko-odbor-Mionica“Skupina političkih brodolomnika, koji su izgubili svaki orijentir, a koji se predstavljaju kao Demokratska stranka, u pokušaju da još jednom slažu i obmanu građane proglasili su bojkot izbora u Mionici. Istina i činjenice su potpuno drugačiji od gomile neistina i nebuloza koje su izdeklamovali Srđan Milivojević, osvedočeni i okoreli korupcionaš bivšeg režima, i Tatjana Manojlović, koja ne vidi problem u držanju visoke partijske funkcije i radu na javnom servisu. Ne bojkotuju oni izbore, nego njih bojkotuju građani.

Odluku o bojkotu nisu doneli u avgustu, kada su raspisani izbori, nego dva dana pred istek zakonskog roka, kada su shvatili da za mesec dana nisu mogli da skupe 200 potpisa podrške za predaju liste, a do danas je u Mionici proglašeno čak šest izbornih lista. I sada lažima pokušavaju da sakriju svoju sramotu. Oni dezinformacijama i izmišljenim bojkotom pokušavaju da sakriju činjenicu da im niko u Mionici ne veruje, niti će im ikad više verovati. Građani Mionice se sećaju kako su u Kolubarskom okrugu zatvarane fabrike, gašena radna mesta, propadali putevi, škole, bolnice.

O kakvim se gubitnicima radi jasno govori činjenica da ih je napustio i njihov dojučerašnji predsednik Opštinskog odbora DS, Milan Gavrilović Ćićovan, koji je sa sobom povukao dobar deo članova, koji su registrovali grupu građana, smatrajući da nema ničeg goreg nego iza sebe imati Demokratsku stranku. Čak su i oni svesni o kakvoj kriminalnoj organizaciji se radi.

Za razliku od političkih lešinara iz bivšeg režima koji bezuspešno žele da se dočepaju vlasti, kako bi mogli da nastave da uništavaju sve što dodirnu, Srpska napredna stranka uživa ogromno poverenje građana Mionice. Srpska napredna stranka je za samo tri sata prikupila dva puta više potpisa od potrebnog broja za podršku liste. Građani Mionice znaju da je glas za Srpsku naprednu stranku glas za nova radna mesta, za nove puteve, kanalizaciju, prečistače otpadnih voda. Glas za bolje škole, kvalitetnije vrtiće, dečija igrališta, glas za veće plate. Građani Mionice znaju da je glas za Srpsku naprednu stranku glas za bolju budućnost Mionice. Za bolju budućnost mioničke dece.”

Srpska napredna stranka, Opštinski odbor Mionica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.