Osam medalja za mlade valjevske karatiste na Prvenstvu regiona uže Srbije

Mladi valjevski karatisti, članovi Karate kluba 014 Valjevo, osvojili su 8 medalja na nedavno održanom Prvenstvu regiona uže Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu u Preljini. Osvojene su 3 zlatne, 3 srebrne i dve bronzane medelje, što  ujedno znači da je osam mladih valjevskih karatista ostvarillo i direktan plasman na državno prvenstvo.

Karate klub 014 Valjevož

Na Prvenstvu regiona nastupilo je preko 500 takmičara sa područja uže Srbije. Karate klub 014 Valjevo kao jedini prestavnik našeg grada nastupio je sa 11 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.

Predsednik kluba Vladan Živanović i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima najmlađih takmičara na najznačajnijem turniru našeg regiona.

“Nakon veoma teških nastupa naših takmičara ostvareni su sledeći rezultatati: Dina Drinčević, Aleksa Matijević i Đorđe Mitrović osvojili su zlatne medalje u svojim kategorijma i postali prvaci regiona. Bogdan Pavlović, Vuk Đuričković i Neda Dannjanović postali su vice šampioni regiona, dok su Sara Nešić i Iva Krsmanović osvojile bronzane medalje. Naši takmičari Lenka Sekulić, Marina Beljić i Sofija Petrić imale su odlične nastupe, ali u veoma jakoj konkurenciji nisu mogle da se domognu nekog od odličja”, kažu predstavnici rukovodstva Karate kluba 014 Valjevo.

Kako je Prvenstvo regiona ujedno i kvalifikacioni turnir za Pprvenstvo Srbije, svi osvajači medalja plasirali su se na državno prvenstvo na kojem se očekuje postizanje dobrih rezultata.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.