Ujedinjena patriotska opozicija: Proširena koalicija!

Kako je saopštila Ujedinjena patriotska opozicija, koju su na Blagovesti oformili valjevski POKS i pokret “Mi – snaga Srbije, dr Branimir Nestorović”, koaliciji se juče priključio i Monarhističkim klub Valjeva.

IMG-081296b87f656616eb8a093f63c24b71-V (1)

Lider valjevskog odbora pokreta “Mi – snaga Srbije” Stefan Stefanović naveo je u saopštenju za javnost da su juče završeni pregovori sa Monarhističkim klubom Valjevo i da su se Monarhisti priključili koaliciji.

“Zbog nepravedno svrgnute monarhije 1945. godine i poštovanja prema našoj kraljevskoj tradiciji, odlučili smo da će Monarhistički klub nositi prvo mesto na listi Ujedinjene patriotske opozicije. Takođe, napravljen je dogovor da izborni štab bude u prostorijama Monarhista. Kao što smo već pomenuli, saradnje sa SNS, SRS i SPS neće biti, te obavezujemo i novog člana koalicije garancijom da neće imati saradnju sa pomenutim političkim strankama. Koalicija i dalje nije zatvorena, i otvoreni smo za saradnju sa svima koji u sebi nose iskre istinskog patriotizma i koji su spremni na požrtvovanu borbu protiv vladajuće pošasti”, sitakao je Stefanović.

Screenshot_20240409_000817_edit_99269246214057

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.