Osnovci učestvovali na nekoliko tematskih radionica

Učenici Osnovne škole „Milan Rakić“ u Mionici su prošle i ove sedmice učestvovali na nekoliko tematskih radionica, na kojima su imali priliku da pokažu svu svoju kreativnost.

Opština Mionica

Predstavnici Učeničkog parlamenta su uz pomoć rukovodstva Škole organizovali radionicu na temu “Stop nasilju”. Najpre se razgovaralo o različitim vidovima nasilja, a potom su đaci izradili panoe sa porukama koje ukazuju na važnost ljubavi, drugarstva, poštovanja, tolerancije i uvažavanja različitosti.

Opština Mionica

Za učenike mlađih razreda su priređene likovne radionice na kojima su izrađivali praznične čestitke koje će uskoro predstaviti na tradicionalnom Novogodišnjem bazaru na Trgu vojvode Mišića. Aktivni su bili i prvačići koji su u okviru projektne nastave od različitog materijala pravili slova i priredili izložbu „Naša slovarica“, dok su na radionici „Kako vidim Vuka“ crtali velikana srpskog jezika, filologa i reformatora Vuka Stefanovića Karadžića.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.