Počinje MMF: Zamenite jedan vreli gradski dan svežim vazduhom i dobrom muzikom

Mountain Music Fest, prvi domaći butik festival, počinje u petak, 12. avgusta u 17. časova i trajaće do nedelje, 14. avgusta do 18. časova. Na ovom festivalu, koji na Divčibarama sedmu godinu zaredom spaja muziku, avanturu, popularnu nauku i kulturu i okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i kvalitetnog zvuka predstaviće se više od 20 izvođača na 3 festivalske bine. Vojko V, TBF, Peppe, FUNKAMENTE, Sevdah Baby, Sunshine, Deca Loših Muzičara, Cotton Pickers, Peppe, Phat Phillie, samo su neka od imena koja će nastupati ove godine.

MMF

Baš kao i prošlih godina, pored alternativnog zvuka, posetioce svih uzrasta u hladu Čudesne šume očekuju različiti sadržaji i radionice, poput Avantura parka, Zip lajna, časova plesa, joge, orijentiringa, radionica Maskiraonica, Šuma boja i čitava Zona umetnosti.

“Zamenite jedan vreli gradski dan svežim vazduhom i dobrom muzikom! Vidimo se na planini!”, poručuju organizatori Mountain Music Fest-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.