Podrška i ohrabrenje za članice Foruma žena GrO SPS Valjevo

Ministarka bez portfelja zadužena za pitanja demografije i populacione politike prof. dr Slavica Đukić Dejanović tokom zvanične posete našem gradu, obišla je u funkciji potpredsednika Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Gradski odbor SPS-a u Valjevu. Prema saopštenju valjevskih socijalista, Đukić Dejanović je imala sastanak sa ženskim delom članstva partije i predstavnicama Foruma žena, na kojem je iznela svoja iskustva i dala im savete za  unapređenje daljeg političkog rada i angažovanja.

Slavica Đukić Dejanović ohrabrila je svoje parijske drugarice da nastave dalje da razvijaju svoje ideje i ponudila im svoju pomoć, ukoliko je potrebna, da te ideje zajedničkim snagama dovedu do uspešne realizacije. Ona je, kako piše u saopštenju, na tom sastanku u prostorijama stranke u Valjevu istakla da je međugeneracijska solidarost jedan od zadataka koji Socijlaistička partija Srbije treba da nastavi da širi u svom radu i podsetila da socijalisti u svim programima koje nude građanima posebnu pažnju posvećuju ženama i mladima.

“Nama je podjednako dragocena i mlada žena koja se tek obrazuje, i starica koja je nečija baka ili majka. Nama je podjedanko važna i žena koja živi u centru Valjeva i ona koja živi u seoskim opštinama. Nama je takođe važno da neko ko je jako obrazovan i neko ko treba da se dodatno obrazuje budu bliski, kako bi jedni drugima prenosili iskustva. Bogatstvo različitih životnih statusa, socijalnog statusa i obrazovanja je prva karakteristika koja nam je bitna i toga ne treba da se stidimo”, rekla je potpredsednik GO SPS Slavica Đukić Dejanović na sastanku u Gradskom odboru u Valjevu, navodi se u saopštenju.

Takođe se navodi da je sastanku prisustvovao i predsednik Gradskog odbora SPS-a u Valjevu Đorđe Milićević, koji je istakao da u narednom periodu očekuje još ozbiljniji rad valjevskih socijalista i da je njegova želja da se u radu partije na lokalu još više aktivira Forum žena koji ima izuzetno kavlitetan kadar.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.