Pojašnjenje naredbe o radnom vremenu ugostiteljskih objekata

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na telefonskoj sednici, održanoj u subotu 29.8. 2020. godine, doneo naredbu kojom je produžen rad ugostiteljskih objekata, koji imaju otvorene bašte do 1 čas posle ponoći u dane vikenda.

Zbog nedoumica i pitanja ugostitelja i građana, da li se produženje rada odnosi i na zatvorene objekte, naredba je detaljnije formulisana i glasi da obavljanje ugostiteljske delatnosti u zatvorenom delu objekta svakog dana otpočinje u 6 časova, a završava se najkasnije do 23 časa.

Obavljanje ugostiteljske delatnosti u otvorenom delu objekta (bašti) otpočinje u 6 časova, a završava najkasnije do 23 časa radnim danima, a u dane vikenda otpočinje u 6, a završava najkasnije do 1 čas narednog dana.

Dakle, produžetak rada je omogućen petkom, subotom i nedeljom za ugostiteljske objekte koji imaju otvorene bašte, dok će u zatvorenom prostoru istih tih objekata, ali i drugih objekata, gosti moći da borave do 23 časa tokom cele nedelje.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.