PONOVO RADI BIOSKOP

Centar za kulturu Valjevo obaveštava svoje sugrađane da „Bioskop 85“ od petka 4. juna počinje sa radom.

S obzirom da je u gradu Valjevu ukinuta vanredna situacija i da se okolnosti stabilizuju, otvaramo vrata bioskopa u skladu sa još uvek postojećim merama predostrožnosti.

Iako bioskop raspolaže kapacitetom od 85 mesta, sa radom krećemo tako što će usled obezbeđivanja propisanog rastojanja, u prodaji biti 34 ulaznice po projekciji.

Bioskop će raditi kao i ranije, šest dana u nedelji, za sada u dva termina od 17:30č i 20:00č. Iskreno se nadamo da će se u što skorijem roku situacija u potpunosti stabilizovati i da ćemo postupno povećavati kapacitet mesta.

Dobrodošli!

Repertoar Bioskop 85 od од 4. до 9. јуна:

 

RAJA I POSLEDNjI ZMAJ, Sinhronizovano

Sadržaj:

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Režiser:

Don Hall, Carlos López Estrada

Projekcije Bioskop 85:

4 – 6. jun u 17:30

8. i 9. jun u 17:30

 

VIKEND SA ĆALETOM

Sadržaj:

Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.
Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest…

Režiser:

Miroslav Momčilović

Glumci:

Nenad Jezdic, Vasa Vranes, Branko Vidakovic

Projekcije Bioskop 85:

4 – 6. jun u 20:00

8. i 9. jun u 20:00

 

U SKLADU SA EPIDEMIOLOŠKOM SITUACIJOM, OBEZBEĐENO JE PROPISANO RASTOJANjE IZMEĐU GLEDALACA, TE SU U PRODAJI 34 ULAZNICE ZA SVAKU PROJEKCIJU.

SEDIŠTA NISU NUMERISANA!

BIOSKOPSKA SALA SE REDOVNO DEZINFIKUJE.

ZA ULAZAK U BIOSKOP NEOPHODNA JE MASKA

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.