Potpisan Memorandum o sradnji sa programom Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“

Memorandum o saradnji između programa Nemačke razvojne saradnje ,,Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji” i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja potpisan je u Beogradu.

Memorandum-Ministarstvo-romi-manjineCilj Memoranduma je da se olakša sprovođenje mera za zapošljavanje Roma i Romkinja, povratnika i drugih osetljivih grupa, kao i unapređenje institucionalnih okvira, mehanizama i usluga u oblasti zapošljavanja i socijalnog uključivanja osetljivih grupa.

Program Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“ sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.