REDOVNA SKUPŠTINA UDRUŽENjA GRAĐANA LOKALNI FRONT VA

U nedelju, 26. decembra, u Valjevu je održana redovna skupština Udruženja građana Lokalni front Va. Najvažnija odluka ovog skupa bila je i formalno pristupanje Otvorenoj građanskoj platformi „Akcija“ u čijem sastavu će LF VA izaći na najavljene aprilske izbore za poslanike Skupštine Srbije. Tom prilikom, evidentirani su i prvi kandidati Lokalnog fronta koji će učestvovati u postupku predizbora za listu „Akcije“ na ovim izborima.

Skupština Lokalnog fronta Valjevo izabrala je i nove organe. Za predsednika Upravnog odbora izabran je Ivan Manić, potpredsednik će biti Predrag Savić, a ostali članovi Upravnog odbora LF VA su Ljubomir Radović, Dejan Đerić i Adam Radosavljević. Predsednik Skupštine udruženja će biti odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Trifunović, dok će predsedništvo Skupštine udruženja činiti i Draginja Ristić i Dragan Radosavljević. Izabran je i tročlani Nadzorni odbor koji čine Milan Mijailović, Jasminka Nedeljković i Stevan Rašković.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.