Predstava “Žena moga muža” 8. aprila u Valjevu

Pozorišna predstava “Žena moga muža” igraće se na Velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo u petak, 8. aprila, u 20 časova. Tekst za ovu urnebesnu bračnu komediju pisao je Saša Pantić, a režiju potpisuje naš Valjevac Aleksandar Lazić, koji kao glavn glumac deli scenu sa koleginicama Jelicom Kovačević i Draganom Sudžuk. Hit komedija “Žena moga muža” nastala je prema istinitom događaju u kom žena saznaje da njen muž ima još jednu ženu,u drugoj državi,  sa kojom je u braku godinama.

Zena-moga-muza-5

“Žena moga muža” – Saše Pantića nastala je kao pandan u samoj estetici američkim romantičnim komedijama koje u sebi nose slatko gorke muke koje se prevazilaze komičnom dramskom radnjom. Bračni trougao, prevara na očigled društva, dve žene i jedan stjuart, koji je u regularnom braku sa obe. Savršen brak sa dve žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat. Da li je ovde kraj ženskim mukama, ili se iza ova dva braka krije muškarac koji je spreman da voli i živi višestruko i da li će biti prihvaćen od strane društva, ženske populacije i svojih žena? Dramatičan zaplet, koji jemči smeh do suza, će u scenskoj formi prosuditi i kraj ovog fenomenološkog slučaja zvanog muškarac.

Zena-moga-muza-1

Biće zanimljivo videti kako će, prvenstveno žene, premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom zajedničkom mužu milo za drago.

Veliki motiv za ovaj tekst bila su pitanja muškaraca u savremenom svetu, da li je njima zaista lako da se nose sa ženskom energijom Lilit, koja je u savremenom svetu amorala na liniji groteske.

Karte za ovu komediju u prodaji su od 1. aprila po ceni od 700 dinara. Mogu se  kupiti na blagajni Centra za  kulturu radnim danima i subotom od 9 do 11h  i od 17 do 20h.

Zena-moga-muza-4

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.