Međunarodni sajam “Lorist” koji se održao od 2. do 6. oktobra na Novosadskom sajmu privukao je preko 500 izlagača iz  20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije. Predstavljene su ponude lova, ribolova, turizma Dunavskog regiona, ali i ekologija i sport u našoj zemlji.

HK Krušik

Uručena su i priznanja na Sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije. Naš valjevski HK KRUŠIK,  osvojio je pregršt medalja i Veliki šampionski pehar za raznovrsne proizvodne programe municije.

HK Krušik

“”HK „Krušik” a.d. je nakon 15 godina, kupovinom vratio u vlasništvo svoju bivšu fabriku „Krušik – fabrika lovačke municije”. Posle pripremnog perioda integracije u sistem kompanije počeli smo intenzivnu proizvodnju lovačke municije. Kao što smo prethodno najavljivali u toku je proširenje lepeze proizvoda i povećanje obima proizvodnje pred lovnu sezonu”, navodi se na sajtu HK Krušik.