Prestižna nagrada za valjevski Krušik na Međunarodnom sajamu “Lorist”

Međunarodni sajam “Lorist” koji se održao od 2. do 6. oktobra na Novosadskom sajmu privukao je preko 500 izlagača iz  20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije. Predstavljene su ponude lova, ribolova, turizma Dunavskog regiona, ali i ekologija i sport u našoj zemlji.

HK Krušik

Uručena su i priznanja na Sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije. Naš valjevski HK KRUŠIK,  osvojio je pregršt medalja i Veliki šampionski pehar za raznovrsne proizvodne programe municije.

HK Krušik

“”HK „Krušik” a.d. je nakon 15 godina, kupovinom vratio u vlasništvo svoju bivšu fabriku „Krušik – fabrika lovačke municije”. Posle pripremnog perioda integracije u sistem kompanije počeli smo intenzivnu proizvodnju lovačke municije. Kao što smo prethodno najavljivali u toku je proširenje lepeze proizvoda i povećanje obima proizvodnje pred lovnu sezonu”, navodi se na sajtu HK Krušik.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.