Preventivni pregledi sluha do kraja marta

Zbog povećanog interesovanja sugrađana, skrining sluha biće nastavljen tokom celog meseca marta, a ovoj akciji mogu se odazvati svi zainteresovani građani, bez obzira da li imaju neki vid zdravstvenog osiguranja ili su potpuno neosigurani.

Preventivni pregledi sluha biće omogućeni i sprovedeni u Opštoj bolnici Valjevo do kraja marta meseca, radnim danima u terminima od 9 do 11 časova, u ambulanti Otorinolaringologije (ORL), na prvom spratu starog polikliničkog dela, pored Laboratorije.

Preventivni pregledi sluha ciljano služe, prevashodno u kontekstu ranog prepoznavanja i lečenja gluvoće i posledica koje ovakvo stanje donosi.

Za sve informacije o ovim pregledima sluha možete se informisati putem telefonskog broja 014/295-182 i zakazati svoj termin.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.