Prijavljivanje štete od nepogoda do 12. jula

Komisija za procenu šteta nastalih prirodnom i drugom nezgodom grada Valjeva, poziva građane Valjeva koji su nedavno pretrpeli štetu od elementarnih nepogoda 22. i 23. juna, da štetu prijave najkasnije do 12. jula tekuće godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

Prijave štete ZA FIZIČKA LICA se podnose isključivo preko pisarnice svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 časova, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na šalteru informacija. Prijave koje su fizička lica već podnela na propisanom obrascu, a koje se odnose na štetu od 22. i 23. juna, Komisija će razmatrati i nije potrebno da se ponovo podnose.

Prijave za oštećenja INFRASTRUKTURE podnose predsednici Mesnih zajednica Odseku za vanredne situacije i poslove odbrane u Pentićevoj 114, na posebnom obrascu. Kontakt telefon Odseka je 243-273.

Prijave upućene posle propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu neće biti razmatrane od strane Komisije, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.