Prijem za učesnike Balkanijade u odbojci

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović primio je u Gradskoj kući predstavnike kadetskih reprezentacija Balkanskog prvenstva u odbojci, koje se ovih dana održava u našem gradu. Gradonačelnik je pozdravio odbojkaše iz Bosne i Herecegovine, Crne Gore, Turske, Rumunije, Albanije, Moldavije i iz Srbije i poželeo im prijatan boravak u Valjevu i uspešno takmičenje.

Gradonačelnik Valjeva izrazio je zadovoljstvo što se baš ovo Balkansko prvenstvo u odbojci odvija u Valjevu, koji je značajan grad u Srbiji, centar je Zapadne Srbije i ima veliku i dugu sportsku tradiciju. On je goste upoznao sa stanjem sporta u našem gradu u kome rade sportski klubovi koji se takmiče u najvišim domaćim i regionalnim ligama.

Predsednik Odbojkaškog saveza Valjeva Zoran Obrenović se zahvalio gradu Valjevu i gradonačelniku što su prepoznali značaj ove manifestacije, jer bez njihove podrške, ovog prvenstva u Valjevu ne bi ni bilo.

Predstavnici svih sedam reprezentacija koliko ih učestvuje u ovom takmičenju su izrazili zadovoljstvo smeštajem, uslovima i gostoprimstvom koje su dobili u ovom gradu. Valjevo je na goste ostavilo lep utisak, naročito što se u vreme trajanja Balkanijade, odvijaju i “Tešnjarske večeri”.

Cilj organizatora ovog takmičenja je da se nakon uspešno sprovedene Balkanijade, Valjevo kandiduje i za neko veće međunarodno takmičenje, ne samo u odbojci, nego i u ostalim sportovima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.