Promocija knjiga jednog od najuglednijih savremenih pravoslavnih pisaca i besednika na svetu

Promocija 10 knjiga protojereja Andreja Tkačova biće održana u konferencijskoj sali Višeg javnog tužilaštva u utorak, 25. juna, sa početkom u 19 časova. Sa blagoslovom Episkopa valjevskog G. Milutina, organizator promocije je Crkvena opština pri Hramu Vaskrsenja Hristovog u okviru  ciklusa “Pravoslavlje i mladi”.

Protojerej Andrej Tkačov jedan je od najuglednijih savremenih pravoslavnih pisaca i besednika na svetu. Srpskoj javnosti poznat je posredstvom portala Pravoslavlje Rusije, na kome objavljuje svoje tekstove o raznim savremenim temama. Pored toga što je iskusan i nadahnut duhovnik, otac Andrej Tkačov je, ispostavilo se, i talentovani književnik, koji u svojim pisanim delima uspeva kroz savremenu konstrukciju teksta čitaocu da prenese smisao  biblijskih parabola.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.