Zatvaranje parkinga u centru grada od ponedeljka

Od ponedeljka, 24. juna, parking preko puta zgrade Skupštine grada, u prolazu između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića biće zatvoren za korišćenje. Kako je saopšteno iz Kabineta gradonačelnika, od ponedeljka pa narednih dvadesetak dana obavljaće se radovi na redovnom održavanju tog parkinga u centru grada.

“Obaveštavamo stanare okolnih zgrada i građane Valjeva da od ponedeljka uklone svoja vozila sa parkinga, kako bi radovi mogli neometano da se obavljaju. Narednih dvadesetak dana će na redovnom održavanju parkinga raditi preduzeće Ingrapomni”, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

3 comments

  1. A gde stanari da uklone vozila, kada je crvena zona oko zgrada i tu im ne daju da parkiraju, gde ce ih, u dzepove?!!!

  2. A gde ce stanari da se parkiraju, ne daju im u Karadjordjevoj ni u Vuka Karadzica, kazu crvena zona, pa gde ce? U Pambukovicu?!!! Oteli im parking i sad im i kola teraju!!!

  3. Kazu da je to “redovno odrzavanje” a to nema veze sa istinom…prosiruju parking na konto parkinga za stanare, otimaju i teraju ljude koji zive tu… da vidim samo koji inzenjer sme da potpise projekat za te radove, tu nema adekvatnog ulaza i ne postoje osnovni uslovi za izgradnju parkinga!