Najnovije vesti

Radno vreme ugostiteljskih objekata do 23h

Na sajtu Grada Valjeva danas je objavljena informacija da je na juče održanoj telefonskoj sednici Gradskog veća doneto rešenje o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, prema kome radno vreme ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Valjeva počinje u 6 časova, a završava se najkasnije do 23 sata.

Ovim rešenjem ugostiteljima je radno vreme produženo još sat vremena u odnosu na radno vreme koje su imali od kada je u Valjevu uvedena vanredna situacija.

Kako je nevedeno na sajtu Grada, donošenjem ovog rešenja prestaje da važi rešenje o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata koje je donelo Gradsko veće 7. jula i ovo novo rešenje biće objavljeno u Službenom glasniku grada Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.