Radno vreme ugostiteljskih objekata do 23h

Na sajtu Grada Valjeva danas je objavljena informacija da je na juče održanoj telefonskoj sednici Gradskog veća doneto rešenje o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, prema kome radno vreme ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Valjeva počinje u 6 časova, a završava se najkasnije do 23 sata.

Ovim rešenjem ugostiteljima je radno vreme produženo još sat vremena u odnosu na radno vreme koje su imali od kada je u Valjevu uvedena vanredna situacija.

Kako je nevedeno na sajtu Grada, donošenjem ovog rešenja prestaje da važi rešenje o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata koje je donelo Gradsko veće 7. jula i ovo novo rešenje biće objavljeno u Službenom glasniku grada Valjeva.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.