Repertoar Bioskopa 85 do 21. novembra

Na repertoaru Bioskopu 85  do 21. oktobra su tri projekcije.

Valjevo

BRZI BRZIĆ, sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

U imaginarnom svetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati veran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći suprotstaviti i postati globalni heroj?

Režiser:

Yusry Abd Halim

Projekcije:

16. novembar u 17.30h
17. i 18. novembar u 15.30h
20. i 21. novembar u 17.30h

FANTASTIČNE ZVERI-GRINDELVALDOVI ZLOČINI

 Bioskop 85

Sadržaj: 

U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dambldora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Osećaj magije u ovom filmu je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.

Glumci:

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol

Režiser:

David Yates

Projekcije:

16. novembar u 20.00h
17. i 18. novembar u 17.30h
20. i 21. novembar u 20.00h

PARK UŽASA

 Bioskop 85

Sadržaj:

Studentkinja Natali (Forsit) dolazi u posetu svojoj najboljoj prijateljici iz detinjstva Bruk (Edvards) i njenoj cimerki Tejlor (Tejlor-Klos). Da je bilo koje drugo doba godine, njih tri i njihovi momci bi otišli na koncert ili u bar, ali Noć veštica je, što znači da će kao i svi drugi ići u zabavni park HEL FEST. Tamo ih čeka pravi horor.

Glumci:

Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards, Tony Todd

Režiser:

Gregory Plotkin

Projekcije:

17. i 18. novembar u 20.00h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.