Repertoar Bioskopa 85 do 24. januara

U Bioskopu 85 su dva nova filma. Projekcije će biti do 24.januara.

Valjevo

 

MALI VAMPIR, sinhronizovano 3D, premijera

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu. Postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. No, kako objasniti neobičnosti u pogledu Rudija: otrcani crni plašt koji ikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

 

Režiser:

Richard Claus, Karsten Kiilerich

Projekcije:

23. i 24. januar u 17.30h

 

 

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Reditelj filma, Milorad Milinković, (Mrtav ladan, Čitulja za Eskobara, U potrazi za Sreć(k)om) navodi da je inspiraciju za ovaj film dobio posmatrajući sadašnje vreme, sadašnje društvo i naravno rijaliti formate koji su zastupljeni na našim TV kanalima i veoma su gledani. „Mislim da je rijaliti, kao sociološki fenomen logičan nastavak smera u kojem civilizacija ide. Ima jedan monolog, koji Kile (Gordan Kičić) izgovara u filmu, o tome kako su ljudi oduvek voleli da gledaju ludake jer ih je sama činjenica da nisu takvi tešila. To je, mislim, suština rijalitija. A najava za tri minuta slave kaže: Ranije ste odlazili u cirkus nakaza, sada frikove dovodimo u vaš dom!”

Glumci:

Gordan Kičić, Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović

Režiser:

Milorad Milinković

Projekcije:

22.-24. januar u 20.00h


 

BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.