Repertoar Bioskopa 85 od 7. do 13. juna

Na repertoaru Bioskopu 85 od 7. do 13. juna su tri projekcije.

Valjevo

ČAROBNI PRINC, 3D,  sinhronizovano

 

Sadržaj:

Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

Režiser:

Ross Venokur

Projekcije:

07. i 08. jun u 17.30 h
09. i 10. jun u 15.30h
12. i 13. jun u 17.30h

 

SVET IZ DOBA JURE

Sadržaj:

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem.

Glumci:

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson

Režiser:

Colin Trevorrow

Projekcije:

07. i 08. jun u 20.00 h
09. i 10. jun u 17.30h
12. i 13. jun u 20.00h

 

IGRA ISTINE

Sadržaj:

Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na poslednjem prolećnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

Glumci:

Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane

Režiser:

Jeff Wadlow

Projekcije:

09. i 10. jun u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.