Repertoar Bioskopa 85 od19. do 25. aprila

Na repertoaru Bioskopu 85 od 19. aprila do 25. aprila su tri projekcije.

Valjevo

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC, sinhronizovano, 3D

 Valjevo

Sadržaj:

Kada devojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora da odluči kako da postupi. Patuljci se naime bore protiv zlih Trolova koji stižu iz druge dimenzije.

Režiser:

Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy

Projekcije:

  1. i 20. april u 17.30h
  2. i 22. april u 15.30h
  3. i 25. april u 17.30h

 

LED 

 Valjevo

Sadržaj:

Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Glumci:

Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik

Režiser:

Oleg Trofim

Projekcije:

  1. i 20. april u 20.00h
  2. i 22. april u 17.30h
  3. i 25. april u 20.00h

 

TIHO MESTO

Valjevo

Sadržaj:

Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Glumci:

John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Režiser:

John Krasinski

Projekcije:

21. i 22. april u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.