Restoranu “Hemingway” potrebna dva radnika

Jedan od najboljih i najpoznatijih restorana u gradu, Restoran “Hemingway” traži dva vredna , iskusna i odgovorna radnika za rad na poslovima konobara i šankera.

Restoran “Hemingway” je ekskluzivan restoran, na veoma atraktivnoj lokaciji, koji svojim gostima pruža šansu da uživaju u ukusu poznatih italijanskih jela, ali i drugih specijaliteta mediteranske kuhinje. Ono po čemu se ovaj restoran razlikuje od drugih sličnih restorana, je drugačiji ukus i izgled jela koja spremaju vrsni majstori kulinarstva zatim efikasna usluga kao i uvek nasmejano osoblje. Ako ste vi neko ko može da bude deo ovakvog tima i da doprinese održavanju dobre reputacije restorana javite se na broj 062250032.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.