Revakcinacija kineskom “Sinofarm” vakcinom u četvrtak i petak

Opšta bolnica Valjevo obavljaće revakcinaciju kineskom “Sinofarm” vakcinom u četvrtak i petak, u periodu od 8 do 15 časova, u Holu Centra za kulturu. Kako je saopšteno iz valjevske bolnice, građani će dobiti obaveštenje putem SMS poruka ili e-mailom, u zavisnosti od načina prijave na portalu e-Uprave.

“Vakcinacija koju sprovode medicinari Opšte bolnice Valjevo sprovedena je tokom februara u dva navrata po četiri dana i tada je prvu dozu vakcine primila 1.401 osoba. Sada je vreme za revakcinaciju i te osobe mogu doći po svoju drugu dozu vakcine u Hol Centra za kulturu u četvrtak ili petak u zavisnosti od termina. Osim sestara, koje  neposredno sprovode imunizaciju, građanstvu su na raspolaganju medicinski timovi lekara i tehničara koji obavljaju pregled i administrativni deo posla imunizacije”, navodi se u saopštenju OB Valjeva

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.