Revakcinacija kineskom “Sinofarm” vakcinom u četvrtak i petak

Opšta bolnica Valjevo obavljaće revakcinaciju kineskom “Sinofarm” vakcinom u četvrtak i petak, u periodu od 8 do 15 časova, u Holu Centra za kulturu. Kako je saopšteno iz valjevske bolnice, građani će dobiti obaveštenje putem SMS poruka ili e-mailom, u zavisnosti od načina prijave na portalu e-Uprave.

“Vakcinacija koju sprovode medicinari Opšte bolnice Valjevo sprovedena je tokom februara u dva navrata po četiri dana i tada je prvu dozu vakcine primila 1.401 osoba. Sada je vreme za revakcinaciju i te osobe mogu doći po svoju drugu dozu vakcine u Hol Centra za kulturu u četvrtak ili petak u zavisnosti od termina. Osim sestara, koje  neposredno sprovode imunizaciju, građanstvu su na raspolaganju medicinski timovi lekara i tehničara koji obavljaju pregled i administrativni deo posla imunizacije”, navodi se u saopštenju OB Valjeva

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.