Sutra počinje skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Ljubitelji skijanja čekamo vas.

Idealan tajming za uživanje posle novogodišnjeg špica. Ski staza Crni vrh, u okviru Divčibare Ski Resorta, počinje sa radom u nedelju 21. januara.

Valjevo

Na stazi radi škola skijanja, ski rental-objekat za iznajmljivanje opreme a tu je i kafić na otvorenom  u kojem možete predahnuti od zimskih čarolija. U neposrednoj blizini staze nalazi se avantura park i zip line  koji će raditi pojedinim danima.

Tokom skijaške sezone planirani su raznovrsni događaji, promocije i vikend žurke, a za sve posetioce obezbeđen je besplatan parking. Zdravstvena služba i Gorska služba dežuraće sve vreme rada skijalista.

Ski staza” Crni vrh” duga je 850 metara, sa visinskom razlikom od 180 metara. Staza poseduje dvosednu žičaru, kapacitet 1200 skijaša na sat.

Cena karte

Cena jednodnevne karte je od 800,00 do 1.300,00 dinara, a novina za ovu godinu je “karta 4 sata” čija cena je od 600,00 do 900,00 dinara. Za ski kartu od šest dana cena se kreće od 4.200,00 do 6.800,00 dinara dok je cena ski pass-a za 10 dana u sezoni od 6.000,00 do 9.800,00 dinara. Za decu do do 5 godina je besplatno.

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje, koji je prošle godine uveden na stazu, kao i blizine velikim gradovima zbog čega je na skijanje moguće doći čak i na dan, ova staza postaje sve atraktivnija za skijaše i bordere, kao i za one koji žele da nauče da skijaju. Po međunarodnoj kategorizaciji ima oznaku crvena i namenjena je veštijim skijašima. Računajte na dobar provod i lep odmor.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.