Školsko zvonce zvoni za najmlađe

U ponedeljak, 10. septembra s početkom u 18 časova, u svečanoj Sali škole, MŠ „Živorad Grbić“ realizovaće promociju svojih godišnjih programa namenjenih predškolcima (5 i 6 godina starosti) i učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole pod nazivom „Školsko zvonce zvoni za najmlađe“.

Valjevo

Kroz muziciranje nekadašnjih polaznika predškolskih programa i malu priču o njihovoj realizaciji, sva zainteresovana deca i roditelji će imati priliku da se upoznaju sa našim vidjenjem muzikalnog detinjstva i od ove školske godine, postanu najlepši deo stvarnosti MŠ „Živorad Grbić“, koju kreiraju upravo najmladji više od deceniju kroz vrlo uspešan rad navedenih programa. Upis zainteresovane dece će se vršiti po završetku promocije do kraja septembra.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.