SNS – Pet razloga koji Valjevo čini još boljim – Privredna zona

Naš najveći kapital jesu ljudi, koji danas veruju u svoju budućnost u Valjevu. Uložili smo 865 miliona dinara u Privrednu zonu i stvorili uslove za dolazak novih investitora – za Valjevo sutra!

Ostale6

Uredili smo Privrednu zonu, što je bio preduslov za dolazak novih investitora i obezbedili bolju budućnost našim sugrađanima.

Ostale3

U Valjevu su otvorene tri nove fabrike: Hansgrohe, Bizerba i Hisense.

Ostale2

Nemačka kompanija “Bizerba” jedna je od vodećih svetskih proizvođača vaga i dobavljača hardverskih i softverskih rešenja u tehnologiji vaganja, sečenja i etiketiranja proizvoda. Investirano je više od 33 miliona evra i otvoreno više od 300 novih radnih mesta.

Ostale1

Kompanija “Hansgrohe”, sa sedištem u Nemačkoj, osnovana je davne 1901. godine. Dugogodišnju istoriju kompanije obeležile su brojne inovacije, kao što su patentiranje prvog ručnog tuša sa više programa, a svoje proizvode plasira u 150 zemalja. Fabrika u Valjevu je izgrađena za samo godinu i po dana, na površini od 13 hektara. Investirano je više od 85 miliona evra i otvoreno više od 1000 radnih mesta.

Ostale5

U projekat izgradnje nove fabrike “Hisense Europe”, koja je smeštena pored postojeće dve u blizini pruge Beograd-Bar, uloženo je 45 miliona evra, što je bila najveća investicija u Srbiji 2023. godine, a otvoreno je više od 1020 radnih mesta. U fabrici koju iz korporacije Hisense, u čijem sastavu posluje Gorenje nazivaju “Valjevo 3”, proizvode se rashladni “sajd-baj-sajd” uređaji najnovije generacije, tzv. američki frižideri, namenjeni za izvoz na zahtevna evropska tržišta.

https://www.instagram.com/reel/C7ZpdlGMJKu/?igsh=MWZuNHlmZXZvOXJ4ZA==

Fabrika3

Interesi naših sugrađana jesu i biće uvek na prvom mestu, a svi naši napori usmereni su ka kreiranju bolje i lepše budućnosti za sve naše građane. Nastavljamo dalje, za bolju budućnost naših sugrađana, za Valjevo sutra!

GrO SNS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply