SNS Valjevo: “Trijumf koalicione liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra” oličen je u još većem poverenju koje su nam ukazali Valjevci”

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”. Trijumf koalicione liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, oličen je u još većem poverenju koje su nam ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da smo dobili preko 55 % glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata”, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo. To, kako se ističe, nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana.

GrO-SNS-Valjevo“Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada. Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih. Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim rezultatima i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas. Živelo naše Valjevo”, preneta je u saopštenju poruka Lazara Gojkovića, nosioca liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply