Sutra velika akcija dobrovoljnog davanja krvi – Organizatori poručuju: “Ulepšajte dan sebi i drugima – dajte krv”

U zajedničkoj organizaciji Crvenog krsta Valjevo, Instituta za transfuziju krvi Srbije i restorana “Kod Laze” na Platanima, Crveni krst Valjevo, sutra će biti organizovana još jedna tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u našem gradu za pomoć svima koji su bolesni i ugroženi, a kojima krv život znači.

Pod sloganom “Tvojih pet minuta – nečiji ceo život”, sutrašnja akcija dobrovoljnog davanja krvi biće održana od 9 do 15 časova u restoranu “Kod Laze” na Platanima. Moto akcije je “Ulepšajte dan sebi i drugima – dajte krv”, a organizatori pozivaju sve sugrađane da se pridruže akciji i iskažu svoju pravu humanost na delu.

“Ne propuštaj, jer i ovoga puta, od tebe zavisi. Zato što je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban davalac krvi, za decu i odrasle, kako bi preživeli. Zato, ako ste zdravi i humani, učinite najviše što možete na ovaj dan, ulepštjte dan sebi i drugima – dajte krv”, poručuju organizatori u pozivu sugrađanima da se odazovu ovoj akciji, jer krv je često jedina nada bolesnima, povređenima i unesrećenima da prežive.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.