Telefon za informacije Doma zdravlja u funkciji od ponedeljka

Dom zdravlja obaveštava građane da će od ponedeljka 15. marta radnim danima ponovo biti u funkciji telefon za informacije 014/315-00-38, dok ostali fiksni brojevi i dalje ne rade zbog rekonstrukcije prednjeg dela zgrade.

Zbog završne faze radova ulaz za odrasle je i dalje sa zadnje strane zgrade – u blizini prostorija Hitne pomoći, dok deca i učenici koriste direktni ulaz u Pedijatriju, kao i pre početka rekonstrukcije.

Dom zdravlja Valjevo se izvinjava sugrađanima zbog takve situacije i poziva ih na još malo strpljenja do konačnog završetka radova.

Podsećamo da se hronična terapija i dalje može produžiti telefonom, na brojeve 064/8321-997 i 064/8321-431, radnim danima od 7 časova do 12.30 sati.

Hronični pacijenti terapiju mogu produžiti i digitalnim putem, preko sajta Doma zdravlja www.dzvaljevo.rs, klikom na Portal za pacijente i popunjavanjem jednostavnog formulara koji se nalazi na toj stranici.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.