Tijanin pohod na Divčibare

PSD “Magleš” iz Valjeva i Udruženje CF iz Beograda, organizuju u nedelju, 3. juna, drugi po redu “Tijanin pohod na Divčibare”. Ovaj planinarski pohod i zajednička šetnja vrhovima Divčibara obuhvatiće dve kružne staze. Prva je dužine oko 15 kilometara i prostire se na vrhovima Maljena, druga je rekreativna i dugačka je 6 kilometara. Staze nisu teške za peščenje i većim delom vode preko livada, proplanaka, travnatih planinskih vrhova i šumskih puteljaka.

“Tijanin pohod na Divčibare” organizuje se u čast devojke čiji je san bio da živi na Divčibarama, ali su je u tome sprečile komplikacije nastale nakon transplantacije pluća. Ova planinarska akcija ima za cilj i širenje svesti o značaju zaveštanja organa. Organizatori “Tijaninog pohoda na Divčibare” očekuje od svih učesnika akcije da budu srećni, druželjubivi, da im sve bude potaman i da uživaju u lepotama Maljena i Divčibara. Učešće u ovoj akciji treba potvrditi najkasnije do srede, 30. maja.

Slika sa prošlogodišnjeg Prvog Tijaninog pohoda na Divčibare održanog 04. juna

Sve dodatne informacije o PSD “Magleš”, Divčibarama, Maljenu, planinarskom domu i samoj akciji
“Tijanin pohod na Divčibare” možete dobiti na zvaničnom sajtu www.magles.org.rs, Fejsbuk stranici www.facebook.com/planinarskidomdivcibare/, putem email adrese [email protected], ili pozivom na telefone 062/851-70-96 (Dušan Obradović) i 014/236-37 (kancelarija Društva – u periodu  od 10h do 13 sati).

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.