U susret HORFEST- u

U ponedeljak, 8. aprila, s početkom u 20 časova, u Centru za kulturu biće održan koncert valjevskih horova pod nazivom “U susret HORFEST-u”. Ovaj koncert svojevrsna je najava za četvrti po redu Međunarodni festival horova “HOREFST”, koji će se u organizaciji ovdašnje MŠ “Živorad Grbić” održati u našemgradu od 12. do 14. aprila.

Na repertoaru koncerta “U susret HORFEST-u” biće zastupljena muzika različitih žanrova, koju će publika imati priliku da čuje u interpretaciji sedam valjevskih horova. Nastupiće Kamerni hor “Emanuil”, Pop hor “VA capella”, Mešoviti crkveni hor “Hadži Ruvim”, Dečji crkveni hor “Hadži Ruvim”, Hor Prve osnovne škole, Hor Oosnovne muzičke škole i Devojački hor MŠ “Živorad Grbić”.

Biće to izvanredna najava za mešunarodni festival HORFEST, kada će se u Valjevu predstaviti 26 horskih interpretacija i izvođenja etno grupa u salama Muzičke škole, Valjevske gimnazije i u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice.

Ulaz na koncert je slobodan.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.