Uhapšen lopov zbog obijanja tezgi na Novoj zelenoj pijaci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su A. S. (1981) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađa i teška krađa.

Valjevo

Sumnja se da je on u protekla četiri meseca na području Valjeva iz više kamiona i građevinskih mašina ukrao veću količinu eurodizela i akumulatora. Takođe se sumnjiči da je na Novoj zelenoj pijaci više puta obio tezge iz kojih je ukrao garderobu, patike i vodovodni materijal. Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 600.000 dinara. A. S. je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon saslušanja, na predlog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.