Uhapšen policijski službenik iz Valjeva sa 58 kg marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, nedavno su uhapsili policijskog službenika iz Valjeva J. B. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pored njega, uhapđeni su i S. P. (1987), J. S. (1984) i D. C. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja.

Valjevo

Fotoilustracija

Policija je, na izlazu sa autoputa kod Velike Plane, prilikom pregleda vozila Ford “Kuga”, kojim je upravljao osumnjičeni J. B. valjevski policijski službenik, pronašla 58 kilograma marihuane, zapakovanih u 47 paketa.

Prema pisanju beogradskih medija, uhapšeni valjevski policijski službenik je Jovica Bulatović, pripadnik Službe za kriminalističko obaveštajne poslove i prikrivene islednike (SKOPI ). Portal Nova S navodi se da je Bulatović i ranije dovođen u vezi sa aferama sa narkoticima, kao i da je bio svedok u suđenju Dejanu Subotiću, bivšem šefu Odseka za suzbijanje kriminaliteta i Milanu Ćulafiću, inspektoru Policijske uprave Valjevo, koji su 2018. pravosnažno osuđeni na kazne od po 8 i 7,5 godina zatvora.

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

3 comments

  1. Zasto inicijali?Hocemo da znamo imena.To je jako bitno u malim sredinama i pre presude.Zarad opreza!

  2. A ja budala. Bio sam ubedjen da se policija bori protiv ovog poroka. Strašno

  3. Jovica Bulatović