Uhapšeno 106 osoba zbog razbojništava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana 106 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Valjevo

Akcije, usmerene na suzbijanje imovinskih delikata realizovane su na teritoriji policijskih uprava Beograd, Valjevo, Bor, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Novi Sad, Požarevac, Prijepolje, Smederevo, Sremska Mitrovica i Čačak

Uhapšeni su osumnjičeni da su u prethodnom periodu izvršili više od 200 teških krađa, krađa i razbojništava. Takođe, podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 37 osoba.

Provaljivao u radnje i krao robu i novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su Z.J. (1960) osumnjičenog da je u poslednja dva meseca počinio šest krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je Z.J. provaljivao u trgovinske radnje iz kojih je krao robu i novac. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Ukrao robu u vrednosti od 40.000,00 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M.R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa. Sumnja se da je M.R. iz jednog butika u Valjevu ukrao robu čija se vrednost procenjuje na 40.000 dinara. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Hapšenje! TNT u kanti ( VIDEO)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.