Viktor Mićić novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga

Za novog načelnika Kolubarskog upravnog okruga Odlukom Vlade Republike Srbije imenovan je diplomirani ekonomista Viktor Mićić, dosadašnji zamenik predsednika Skupštine grada Valjeva i predsednik Komisije za realizaciju mera energetske sanacije. Mićić je zamenio Miloša Milutinovića, koji je bio načelnik Kolubarskog okruga od februara prošle godine.

Načelnik Kolubarskog upravnog okruga Viktor Mićić

Viktor Mićić, novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga

Kako je sao0pšteno iz Kolubarskog upravnog, danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika Miloša Milutinovića i novopostavljenog Viktora Mićića. Milutinović je izvestio o prethodnim aktivnostima, predao dužnost novom načelniku i poželeo mu puno uspeha u daljem radu. Viktor Mićić zahvalio se svom prethodniku i istakao da će nastojati da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog okruga.

Viktor Mićić i Miloš Milutinović (2)

Viktor Mićić i Miloš Milutinović – primopredaja dužnosti

“Velika mi je čast što sam upravo ja izabran da budem načelnik Kolubarskog upravnog okruga, a ništa manja i obaveza, s obzirom na to da se u narednom periodu očekuju veliki projekti u Valjevu i na području Kolubarskog okruga. Moja dužnost je da u narednom periodu održim dobru konekciju sa ministarstvima i Vladom Republike Srbije. Kao načelnik Okruga ću se truditi da dam svoj doprinos i da se dobra saradnja nastavi i u narednom periodu, na dobrobit svih građana Kolubarskog okruga”, poručio je Mićić.

Viktor Mićić i (1)

Viktor Mićić i Miloš Milutinović, novi i stari načelnik Kolubarskog okruga

Novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga je nakon primopredaje dužnosti održao sastanak sa zaposlenima, na kome su dogovoreni dalji koraci i aktivnosti, piše u informaciji za javnost.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.