Bacio bebu staru 15 dana na pod

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, odredili zadržavanje do 48 časova M. S. (1994) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se tereti da je nakon porodične rasprave, udario taštu u predelu lica, a potom uzeo svoje maloletno dete staro 15 dana, podigao ga i bacio na pod kuće, nanevši mu teške telesne povrede. Dete je upućeno na dalje lečenje u Urgentni centar u Beogradu, na odeljenje neurohirurgije.

Valjevo

M. S. je zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu, gde mu je nakon saslušanja, na predlog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana .

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.