Dve medalje za valjevske rvače na “Trofeju Beograda”

U Beogradu je za vikend na Crvenom Krstu u organizaciji Rvačkog kluba “Radnički” održan veoma jak  međunarodni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom za pionire “Trofej Beograda”.

Valjevo

U konkurenciji preko 150 takmičara nastupila su četvorica valjevskih rvača, a osvojene su dve medalje. Najuspešniji je bio Relja Lukić koji je bio prvi u kategoriji do 50 kilograma. Lukić je na putu do zlata ostvario tri efektne pobede protiv predstavnika Potisja, Crvene zvezde i Novog Sada. Ognjen Stanojević je osvojio drugo mesto u kategoriji do 60 kilograma, pošto ga je u finalu zaustavio Simić iz domaćeg Radničkog. Medalje su izmakle Ognjenu Pešiću (-55kg) i Strahinji Dragojeviću (-70kg), koji su poraženi u mečevima za bronzu.

Oba valjevska takmičara imala su vođstvo u borbama za medalju, međutim, presudilo je iskustvo na strani protvnika. Turnir u Beogradu bio je odlična provera mladih valjevskih rvača, a već narednog vikenda takmičare Mladosti očekuje prvenstvo regiona Centralne Srbije za juniore i starije pionire.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.