HK “Krušik”: Obnova proizvodnje akumulatora

„Krušik-Akumulatori” je jedini proizvođač nikl-kadmijumskih (Ni-Cd) i srebro-cink (Ag-Zn) akumulatora i akumulatorskih baterija za vojsku, železnicu, elektroprivredu i ostalih grana industrije u ovom delu Evrope.

Valjevo

Sadašnja proizvodnja akumulatora je organizaciono smeštena i funkcioniše u RJ-1, pogon 4 u Holding korporaciji „Krušik” a.d.. Obnavljanje proizvodnje je započelo 2016. godine, da bi celokupan proces bio završen godinu dana kasnije, krajem 2017. godine.

Valjevo

Izvor: www.krusik-fabrikaakumulatora.rs

Početkom ove godine počele su i prve isporuke svih tipova Ni-Cd i Ag-Zn akumulatora i akumulatorskih baterija. Prve količine Ni-Cd akumulatora otišle su za železnicu Hrvatske, kupce iz Nemačke, domaću termoelektranu Nikola Tesla u Obrenovcu, železnicu Srbije, železnicu Crne Gore i Bivšu Jugoslovensku Republiku Makedoniju. Ag-Zn akumulatori su trenutno u realizaciji proizvodnje za Vojsku Srbije.

Izvor: www.krusik-fabrikaakumulatora.rs

Uložila su se znatna sredstva u modernizaciju tehnologije, efikasniju proizvodnju i proširenje lepeze proizvoda, čime je Krušik obezbedio da nove i potencijalne kupce može snabdevati izuzetno kvalitetnim Ni-Cd i Ag-Zn akumulatorima i akumulatorskim baterijama koji će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.

Valjevo

Izvor: www.krusik.rs

HK Krušik poseduje sertifikate integrisanih menadžment sistema od dva sertifikaciona tela, domaćeg, Vojne kontrole kvaliteta Ministarstva odbrane Republike Srbije i stranog, SGS Societe Generale de Surveillance SA, što garantuje visok kvalitet naših proizvoda.

Valjevo

Izvor:www.krusik.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.