Reporteri VAmateri: Blokade valjevskih ulica zbog cene goriva

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Ovih dana je putem društvenih mreža osvanuo poziv građanima Srbije da na današnji dan sa početkom u 17h mirnim protestom pokažu negodovanje zbog cene goriva. Naši reporteri VAmatei poslali su nam slike trenutne situacije na valjevevskim ulicama.

 

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. U ovom našem Valjevu ne zna čovek šta pre da komentariše.Ili bolje ono.Nemam komentar.