Isključeno 33 vozača zbog vožnje u pijanom stanju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su u toku vikenda, na području Policijske uprave, isključili 33 vozača iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Valjevo

U prostorijama Policijske uprave zadržano je 13 vozača, jer su u organizmu imali više od 1,20 miligrama po mililitru alkohola.

Kod jedne osobe, koja je zaustavljena prilikom kontrole saobraćaja u Mionici, policija je prilikom alkotestiranja izmerila 2,96 miligrama po mililitru alkohola. Ovoj osobi je sudija za prekršaje Prekršajnog suda u Valjevu odredio kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zakonskim ograničenjima i poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju i tuđu bezbednost, kao i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.