Nasmejte se uz Džonija

Autobiografski “stend-ap” šou glumca Nikole Đurička pod nazivom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate” biće izveden u sredu, 14. februara, u 20 časova u Centru za kulturu.

“Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand – Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No, kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak”, kaže poznati glumac Nikola Đuričko o svom prvom “stend-apu”, koji je imao premijeru u beogradskom Sava centru, odakle je posle krenula turneja po celoj Srbiji.

Publika će imati priliku da sazna šta je Nikola Đuričko morao da peva u prvom razredu, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je nosio helanke, kako je dobio dva nagradna izlaska u grad i još mnogo drugih anegdota iz života ovog popularnog srspkog glumca, koje ona prepričava na humorističan način.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

2 comments

  1. Da li je u utorak ili je 14. februar??