Reporteri VAmateri: Lisica na dečijem terenu

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Jedna naša sugrađanka nam je poslala sliku lisice u naselju Milorada Pavlovića i istakla da je ovo već drugi put da je ovu divlju životinju videla na dečijem terenu naselju u kojem živi i izrazila zabrinutost za bezbednost dece, ali i ostalih stanovniku ovog dela grada.

Poznata je činjenica da su ove životinje, uz pse i mačke, jedni od najvećih prenosioca virusa besnila i zato je ovaj strah itekako opravdan.

Prema nezvaničnim informacijama poslednjih meseci lisica je viđana u naselju Zbratimljeni gradovi, naselju Milivoja Bjelice i u krugu valjevske Bolnice.


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.